Reizen buiten Europa

Stap uit je comfortzone en laat Europa achter je terwijl je de wereld gaat verkennen!

Verken de wereld

Ontdek nieuwe continenten, verrijk je horizon en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Bon Dia Travel brengt je naar adembenemende bestemmingen buiten Europa, waar avontuur en ontdekking samenkomen.

reizen buiten europa
reizen buiten europa

Safari-avontuur in kenia

Op reis buiten Europa? Stap in de wildernis van Afrika en ervaar een onvergetelijk safari-avontuur in Kenia. Verken de uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara, waar je oog in oog komt te staan met leeuwen, giraffen en olifanten. Observeer de jaarlijkse migratie van zebra’s en word betoverd door de overvloed aan wilde dieren. Laat je onderdompelen in de rijke cultuur van de Masai-stam en creëer herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven.

Tempels en Tradities in Thailand

Reis naar het prachtige Thailand. Verken de betoverende tempels van Bangkok, zoals de iconische Wat Arun en Wat Phra Kaew, waar je kennis maakt met de serene schoonheid van het boeddhisme. Verken de oude stad Ayutthaya, een UNESCO-werelderfgoed, en bewonder de ruïnes van tempels en paleizen die getuigen van een mooie geschiedenis. Proef de heerlijke Thaise keuken, ontdek de exotische markten en geniet van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

reizen buiten europa
reizen buiten europa

Of ontdek Colombia

Colombia, met zijn levendige steden, adembenemende natuur en rijke cultuur. Begin in de kleurrijke stad Cartagena, waar je kunt genieten van de koloniale architectuur en Caribische stranden. Vervolg je avontuur naar Tayrona National Park, een paradijs met weelderige jungles en stranden. Eindig je reis in Medellín, een bruisende stad die is getransformeerd en nu bekend staat om zijn innovatieve architectuur en bloeiende cultuur. Neem een kabelbaanrit voor prachtige uitzichten en leer meer over de geschiedenis in musea. Colombia is echt een prachtig land wat zeker ontdekt mag worden.

ANDERE REIS THEMA’S

strand vakantie reis op maat

Strand vakantie

individuele rondreizen reisadvies op maat

individuele rondreizen

city trip persoonlijk reisadviseur

city trip

culturele reis op maat

culturele reis

avontuurlijke vakantie persoonlijk reisadviseur

avontuurlijke vakantie

REIZEN OP MAAT