Over mij

Bon Dia, ik ben Suzanne! Met mijn ervaring als persoonlijk reisadviseur en mijn grote passie voor avontuur, de wereld en het Caribisch gebied help ik jou graag bij het samenstellen van jouw ideale reis.

persoonlijk reisadviseur caribisch gebied

HOE MIJN AVONTUUR ALS PERSOONLIJK REISADVISEUR BEGON…

Bon dia, ik ben Suzanne en ik ben 24 jaar oud. Mijn passie voor de wereld begon toen ik op 15-jarige leeftijd met mijn familie naar het prachtige Costa Rica reisde. We werden geholpen door een gepassioneerde reisspecialist die onze rondreis perfect organiseerde op basis van onze wensen. Deze reis heeft ons een onvergetelijke herinnering gegeven, waar we op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor zijn.

Hier begon mijn droom te ontstaan, dit wilde ik ook – andere mensen helpen bij het maken van zulke kostbare herinneringen. Ik besloot een toeristische opleiding te volgen, zoveel mogelijk te reizen om de wereld te verkennen en ervaring op te doen bij een reisbureau. Maar hier miste ik het persoonlijke contact, de klant leren kennen en luisteren naar de wensen. Daarnaast wilde ik graag zelfstandig worden. 

reizen buiten europa reisadvies op maat
persoonlijk reisadviseur

2 jaar wonen op een eiland

Toen kwam Covid-19 en vertrok ik voor een paar maanden naar Aruba. Hier voelde ik mij thuis en die verwachte paar maanden werden 2 jaar, het was een prachtige ervaring. Het Caribische gebied veroverde mijn hart.

Op het moment dat de wereld weer langzaam openging en het reizen weer aantrok, besloot ik terug te gaan naar Nederland en mijn droom werkelijkheid te maken. Ik sloot mij aan bij Face2Face Travel, een franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.

Fast forward naar nu

Nu zijn we hier en mag ik doen wat ik het allerliefste doe.

Ik geloof dat reizen veel meer is dan alleen het ontdekken van nieuwe plekken. Het gaat om het creëren van onvergetelijke herinneringen en het ontdekken van nieuwe culturen en plekken.

Ik kan niet wachten om samen met jou een op maat gemaakte reis te plannen, die helemaal past bij jouw wensen en behoeften. En wie weet zullen er voor jou ook nieuwe kostbare herinneringen volgen!

Liefs Suzanne

persoonlijk reisadviseur reiscoach

REIS THEMA’S

strand vakantie reis op maat

Caribisch gebied

persoonlijk reisadviseur sneeuwvakanties

Sneeuwvakanties

city trip persoonlijk reisadviseur

city trip

culturele reis op maat

culturele reis

reizen buiten europa reisadvies op maat

reizen buiten europa

avontuurlijke vakantie persoonlijk reisadviseur

avontuurlijke vakantie