Sneeuwvakanties

Bij sneeuwvakanties hoeft niet altijd te betekenen dat je gaat skiën. Er zijn veel meer activiteiten te vinden om te genieten van de sneeuw en de bijzondere omgeving! 

Sneeuwvakanties

Bon Dia Travel verzorgt jouw complete sneeuwvakantie: vluchten en transfers, treinreis, overnachtinghotels, skipassen, skihuur en excursies zoals een sneeuwscootertour of een sleetocht met de husky honden. Er is zoveel mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

sneeuwvakanties
wintersport activiteiten sneeuwvakanties lapland

Wintersport en actieve vakanties

De meest bekende en populaire sneeuwvakantie is wintersport. Dit kan in vele landen, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, maar ook zeker in Canada en Amerika.

Er zijn zoveel activiteiten mogelijk tijdens een sneeuwvakantie, zoals; skiën, snowboarden, wandelen (eventueel met sneeuwschoenen) en langlaufen. Wat is er nu fijner dan na een heerlijke tocht door de bergen lekker te gaan genieten van een welverdiende lunch in een van de vele bergrestaurants.

De wintersportvakantie wordt compleet verzorgd door Bon Dia Travel. Je hoeft niet om te kijken naar skipassen e.d., Ik regel het voor jou.

Genieten in Lapland

Lapland is een hele populaire bestemming voor een sneeuwvakantie. Lapland is geen land, maar strekt zich uit over de aller-noordelijkste gedeeltes van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland (Kola). Deze unieke winter experience staat bij velen op de bucketlist.

De beste periode om naar Lapland te gaan is van december tot eind Maart. Er liggen dan pakken sneeuw en de kans is dan het grootst om het noorderlicht te zien.

Een vakantie naar Lapland is een actieve vakantie. Wat dacht je van rijden op een sneeuwscooter door het witte sneeuwlandschap, meegaan met een husky safari of een prachtige bergwandeling op sneeuwschoenen? Geweldig om de honden door het witte landschap te zien rennen terwijl jij vanaf de slee geniet van de fantastische natuur. Heel uniek is een bezoek aan een rendierfarm. Natuurlijk is het grootste hoogtepunt het schouwspel van het noorderlicht te zien. 

persoonlijk reisadviseur sneeuwvakanties
sneeuwvakantie

Kerstmarkten

Een heel leuk idee voor een weekend weg in de winter is het bezoeken van Kerstmarkten. Binnen 2 uurtjes vlieg je van Nederland naar Salzburg, Innsbruck of Wenen. Een heel mooie tip die ik speciaal wil benoemen, is de Advent aan de Wolfgangsee, waar 3 dorpen samen voor een unieke Kerstbelevenis zorgen.

Een onvergetelijke ervaring in Salzkammergut. Zowel op het land als vanaf het water is het rondom de Wolfgangsee echt genieten. In Sint Gilgen staat een kaars van 11 meter. De verlichting in St. Wolfgang is sprookjesachtig en in Strobl vind je een unieke “Krippendorf”. Vervoer rondom deze plaatsen aan de Wolfgangsee is goed geregeld. Je kunt de dorpen bereiken per bus of boot en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wil je graag dat ik je help bij het boeken van een reis naar een van deze plekken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

ANDERE REIS THEMA’S

strand vakantie reis op maat

caribisch gebied

city trip persoonlijk reisadviseur

city trip

culturele reis op maat

culturele reis

reizen buiten europa reisadvies op maat

reizen buiten europa

avontuurlijke vakantie persoonlijk reisadviseur

avontuurlijke vakantie